Kern singles

Op 3 april 1998 werd in het kader van de vrijzinnige verenigingen Mechelen een initiatief gestart rond het inrichten van een praatcafé voor alleenstaanden. Na vele succesvolle jaren, met grote opkomst, was er de laatste jaren wel interesse maar geen bijeenkomsten noch activiteiten.

Thans willen we dit goede initiatief, waar permanent vraag naar is, opnieuw nieuw leven inblazen. Op een vaste avond, zoals bijvoorbeeld in het verleden elke eerste vrijdag van de maand, wordt er bijeen gekomen in de lokalen van het Vrijzinnig Centrum De Schakel – Mechelen.

Op deze avonden wordt er in een ontspannen sfeer wat gedronken en over van alles en nog wat gepraat. Tevens krijgen de aanwezigen de mogelijkheid verdere afspraken te maken voor op til zijnde activiteiten in de eerstvolgende maand.

Voorbeelden uit het verleden: een stadswandeling, een bezoek aan de Brusselse zondagsmarkt, optredens her en der, wandelingen al dan niet zelf georganiseerd, museumbezoeken,…
Iedereen, vrijzinnige of andersdenkende, is welkom als die maar alleenstaande is.

Wie wil kennis maken met HET PRAATCAFE VOOR ALLEENSTAANDEN, nodigen wij graag uit op één van de volgende bijeenkomsten op elke eerst vrijdag van de maand te 20u00 in het V.C. De Schakel Mechelen. Er wordt geen inkom gevraagd maar elke bezoeker dient wel een bewijs dat hij/zij onder één van de hierna vermelde categorieën behoort, voor te leggen. Die avond zijn enkel vrijgezellen, echtgescheiden personen, alleenwonende gehuwden, weduwen, weduwnaars, B.O.M.,… welkom.

Voor meer info kan je telefonisch terecht op 015 21 24 71.

Per e-mail: singles@vrijzinnigmechelen.be