Kern Vrijzinnig Rumst

Wetende uit het verleden dat er een vrij groot aantal vrijzinnigen in onze gemeente wonen, hebben de initiatiefnemers, die een aanvraag hebben ingediend om zich te integreren in de structuur van Vrijzinnig Mechelen, de weg willen effenen om zich als vrijzinnigen opnieuw structureel te uiten naar de Rumstse leefgemeenschap. De indieners van de inmiddels aanvaarde aanvraag zullen vanaf september een ledenwervingscampagne starten.

Eens de groeipijnen voorbij zal de kern Rumst zich duidelijk inschrijven in de activiteiten van Vrijzinnig Mechelen en zich daarbij ook op regelmatige tijdstippen manifesteren met eigen initiatieven.

Zeker in de opstartperiode van eigen organisaties zal de expertise vanuit Mechelen uiterst welkom zijn. Laat het ook duidelijk gesteld zijn dat het verzorgen van het ledenbeheer en administratie door het secretariaat van Vrijzinnig Mechelen een belangrijke ontlasting betekent voor mensen die zich vooral willen bezig houden om uitstraling te geven aan de vrijzinnigheid.

Aan de kern Vrijzinnig Rumst nu om dit meer dan behoorlijk in te vullen! We zullen daarover regelmatig berichten in de door Vrijzinnig Mechelen daartoe opgerichte organen en aan alle leden via deze website en De Schakel.

MEER INFORMATIE

Bij Bart PEETERS
ovm.rumst@vrijzinnigmechelen.be